Szűrés

A(z) opsys kulcsszót tartalmazó cikkek

Linux Mint – régi gépeken is futó ingyenes operációs rendsze

2015. július 21. -

Megjelent a Rafaela, a legkevesebb erőforrást igénylő Linux Mint új verziója. RElőnye, hogy minden régi PC-n elfut, és teljesen ingyenesen használható.

Tovább

Elérhető a Windows 8.1 Enterprise előzetese

2013. július 31. -

A Windows 8.1 Enterprise verziója immáron ingyenesen letölthető, és tesztelhető. Az Enterprise operációs rendszer a már elérhető Windows 8.1 előzetesen alapul.

Tovább

Átlépte a 3 milliót a Mountain Lion letöltések száma

2012. július 30. -

Az Apple bejelentette, hogy az OS X Mountain Lion rendszert az első négy nap alatt több mint 3 millió alkalommal töltötték le, ezzel a mostani kiadás az Apple történetének legsikeresebb fogadtatást kapott új OS X verziója lett.

Tovább

Letölthető az Apple Mountain Lion operációs rendszere

2012. július 25. -

Az Apple bejelentette, hogy az OS X Mountain Lion, a világ egyik legfejlettebb asztali operációs rendszerének kilencedik fő kiadása letölthető a Mac App Store alkalmazás-áruházból. A Mountain Lion kétszáznál is több új, innovatív funkciója között megtalálható a rendszerbe épített iCloud szolgáltatás, a megújult Messages üzenetkezelő, a Notification Center értesítéskezelő, a rendszerszintű megosztási funkció, a Facebook beépített támogatása, a Dictation diktálási funkció, az AirPlay Mirroring tartalomtükrözés és a Game Center játékszolgáltatás. A Lion és a Snow Leopard operációs rendszer felhasználói 15,99 eurós áron frissíthetnek a Mountain Lion rendszerre.

Kulcsszavak: Apple, opsys, Mac, OS X
Tovább