Szűrés

A(z) operációs rendszer kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR Vision újraértelmezi a televízió jövőjét

2019. augusztus 13. -

A Honor okostelefon márka bemutatta új, Honor Vision termékcsaládját a Huawei 2019-es fejlesztői konferenciáján (Huawei Developer Conference), Kínában. A Honor első, nagy kijelzős okoskészüléke, amely a Honor Sharp Tech koncepció számos fejlesztését tartalmazza, új korszakot nyit a jövő televíziói számára. A Honor Vision az első olyan okoseszköz, amely a Huawei három, saját fejlesztésű chipkészlete mellett a vállalat szintén saját fejlesztésű operációs rendszerével, a HarmonyOS-sel működik.

Tovább

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 10. -

A Huawei Technologies bemutatta saját, Harmony elnevezésű operációs rendszerét a Huawei Developer Conference rendezvényen. Az új, mikrokernel alapú, megosztott operációs rendszer számos eszközt képes kiszolgálni, így az okostelefonok mellett tévéket, notebook-okat, okosórákat és egyéb kiegészítőket is. A Kínában Hongmeng néven forgalomba kerülő rendszer elsőként okosórákhoz, okosképernyőkhöz, járművekbe épített rendszerekhez és okoshangszórókhoz lesz elérhető.

Tovább

Már 70%-os az iOS 9 elterjedtsége

2015. december 3. -

Egy hónap alatt 4%-ot nőt az iOS 9 elterjedtsége. Az Apple mobil operációs rendszerét immáron a felhasználók 70%-a használja.

Tovább

Már 7%-os a Windows 10 mobilos elterjedtsége

2015. november 27. -

Az AdDuplex legfrissebb adatai szerint a windowsos mobilok 7%-án már az új, Windows 10 rendszer teljesít szolgálatot. Ez 1,3%-os növekedést jelent a múlt hónaphoz képest.

Tovább