Szűrés

A(z) mobil szélessáv kulcsszót tartalmazó cikkek

Előfizetői Lojalitás: kulcsszerepben Az élő VIDEÓ-STREAMING

2016. augusztus 24. -

A mobil szélessáv terén folyamatosan változik az okostelefon használók fogyasztói magatartása, ezzel párhuzamosan pedig a hagyományos mérési eljárások segítségével már nem lehet meghatározni, a fogyasztók szolgáltatói preferenciáit, derül ki az Ericsson ConsumerLab legújabb, „Az élmény alakítja a mobil felhasználók lojalitását” című jelentéséből.

Tovább

A Samsung az SK Telecommal tesztelte az SDN technológiák EPC hálózatokra gyakorolt hatását

2015. december 8. -

A Samsung bejelentette, hogy a dél-koreai SK Telecom szolgáltatóval együtt végzett koncepcióhatékonysági vizsgálata során sikeresen bizonyították a Telco cég SDN (Software-Defined Networking) technológiára épülő mobilhálózatának kompatibilitását.

Tovább

A Samsung is az 5G mellett kötelezi el magát

2015. december 4. -

A Samsung a japán telekommunikációs szolgáltatóval, a KDDI-val működik együtt ezentúl. A közös munka révén a következő generációs 5G technológia közös fejlesztése mellett kötelezik el magukat.

Tovább

Nyíregyházán indult el az ország első 300 megabites mobilinternet-szolgáltatása

2015. december 4. -

Csütörtökön bekapcsolták az ország első 300 megabites mobilinternet-szolgáltatását Nyíregyházán. A jelenleg elérhető leggyorsabb mobilinternet technológiát a Digitális Magyarország programban kapta meg elsőként a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely a Telekom hálózatán.

Tovább