Szűrés

A(z) közösségi szolgáltatások kulcsszót tartalmazó cikkek

Már az Eiffel-torony is fenn van a Twitteren

2015. december 28. -

Az Eiffel-toronynak saját fiókja lett a Twitter közösségi portálon, a világhírű párizsi turistalátványosságot a New York-i Szabadság-szobor is „üdvözölte”.

Tovább

Előrendelhető az Instagram logó ihlette Polaroid Socialmatic kamera

2014. december 4. -

Nemsokára elérhető lesz az üzletek polcain, de máris előrendelhető a Polaroid fotómegosztásra kihegyezett kamerája, ami külsejét tekintve az Instagram logóját eleveníti meg. A türelmetlen vásárlók az Amazonnál adhatják le foglalásaikat a 300 dollárt kóstáló újdonságra.

Tovább

LInKE: személyre szabott Facebook tartalom nem csak ismerősöktől

2014. március 20. -

Új, magyar fejlesztésű alkalmazás indult el, a LInKE, amely a Facebookos aktivitás alapján állítja össze a felhasználók számára releváns tartalmakat, ezáltal forradalmasíthatja a közösségi médiát. Az alapötlet egy magyar főiskolai tanár, szociológus fejéből pattant ki, aki hazai szakemberekből álló csapat segítségével valósította meg azt.

Tovább

Vine – Gingerbreaden csak nézhetjük

2013. december 19. -

Frissült Android platformon a rövid videók készítésére és megosztását lehetővé tevő, népszerű alkalmazás, a Vine. Az új verzió már elfut a 2.3 Gingerbread rendszerű készülékeken is, ám esetükben csak a videók megtekintésére van lehetőség.

Tovább