Szűrés

A(z) könyv kulcsszót tartalmazó cikkek

A Facebook-marketing a múlt, az Instagramé a jövő?

2018. november 27. -

Megjelent az első Magyarországon készült, esettanulmányon alapuló Instagram marketing szakkönyv, az Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához. A formabontó könyvben négy szakember, Babanics Írisz, kkv marketing tanácsadó, Heinrich Dorka, kkv PR tanácsadó, Csató Zsuzsi, fotós és vizuális tanácsadó, valamint Kovács Laci, Instagram szakértő nemzetközi marketing trendeknek vetettek alá egy induló vállalkozást – kizárólag az Instagramon.

Tovább

Azt ismered, hogy 4 szakember 9 hét alatt felépít egy menő Instagram fiókot a nulláról?

2018. november 12. -

November 27-én jelenik meg Magyarország első olyan Instagram marketing könyve, amely dokumentálja a tervezés, kivitelezés minden lépését, akárcsak az adatokat és eredményeket, mindezt kendőzetlenül. 

Tovább

Lendületet kaphat az e-könyv Magyarországon

2014. április 28. -

Miközben egyre kevesebben és egyre kevesebbet olvasnak könyvet, a digitális világban soha nem látott mértékben nő a szöveges tartalomfogyasztás. Ezt az ellentmondást az e-könyvpiac oldhatja fel, amely előtt szakemberek szerint komoly jövő áll.

Tovább

Viselhető könyvvel átélhetők a karakterek érzelmei

2014. január 30. -

Érdekes találmánnyal rukkoltak elő a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói. A viselhető könyv speciális szenzorok révén érzékeli, hol tartanak benne, és egy különleges mellényen keresztül a cselekménynek megfelelő ingerekkel bombázza az olvasót.

Tovább