Szűrés

A(z) digitális músorszórás kulcsszót tartalmazó cikkek

Marad a FOX, Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál!

2016. november 10. -

Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról.

Tovább

Csatahajó épült a World Trade Center romjaiból

2016. augusztus 12. -

A USS New York csatahajót 1911. szeptember 11-én kezdték építeni. Pontosan 90 évvel később, ugyanezen a napon érte terrortámadás az Egyesült Államokat. A tragikus események örök mementójául a haditengerészet éppen készülő új hadihajóját a 90 éves elődről nevezték el, monumentális testéhez pedig több tonnányi acélt használtak föl az ikertornyok törmelékéből. Augusztus 15-én a DoQ olyan hadihajók világába kalauzol, amelyeknek sorsfordító történelmi szerepeket tulajdoníthatunk.

Tovább

Két hét korlátlan moziélmény!

2016. augusztus 7. -

Két hétig kódolatlanul érhető el a Mozi+ műsora minden MinDig TV néző számára, a 15. programhelyen. 2016. augusztus 8. és 22. között 750 ezer háztartásban országos tévépremiereket, rég nem látott klasszikusokat és a legjobb filmmaratonokat láthatják a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

Tovább

Távközlési üzletággal bővíti tevékenységét a Netrisk.hu

2016. május 5. -

Távközlési szolgáltatások egyszerű összehasonlítását és megrendelését is lehetővé tévő szolgáltatással bővül a Netrisk.hu tevékenységi köre. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég két éve banki termékek összehasonlítását, míg tavaly nyáron többek között utazási ajánlatok és kedvező árú repülőjegyek széles körű elérhetőségét biztosító szolgáltatással bővítette kínálatát több mint egymillió ügyfele, illetve a külső érdeklődők számára.

Tovább