Szűrés

A(z) biztonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Biztonsági problémák a fitneszes okoskarkötőben

2015. március 27. -

A fitness trackerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Számolják a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, illetve figyelik az alvási ciklusokat. Azonban  ezek az eszközök is megőrzik a személyes adatokat a tulajdonosaikról, amelyeket jobb biztonságban tudni. 

Tovább

Már iOS és Android rendszereken is megy a BBM Protected

2015. március 23. -

A titkosított csevegést kínáló BBM Protected szolgáltatás mostantól az iOS és Android rendszerű készülékeken is elérhető, többé nem a BlackBerry mobilok kiváltsága.

Tovább

Android mobilvédelmi app a Kasperskytől – Phound

2015. március 23. -

Ingyenes androidos alkalmazással rukkolt elő a Kaspersky. Az app lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megvédjék okostelefonjukat és a számukra értékes adatokat és segítségével gyorsabban megtalálhatják elveszett eszközeiket, illetve elrejthetik értékes információikat a kíváncsi szemek elől.

Tovább

Mobilon is használható a Kaspersky új védelmi megoldása

2015. március 20. -

A Kaspersky Lab bemutatta legújabb, otthoni felhasználóknak szánt biztonsági megoldását, a Kaspersky Total Security – multi-device-t. A megoldás arra készült, hogy megóvja az internethasználókat a kiberfenyegetésektől, az adatokat pedig Windows, OS X, Android vagy iOS rendszerű eszköz között is képes szinkronizálni.

Tovább