Szűrés

A(z) biztonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Az MWC-n a Blackphone 2

2015. március 3. -

A Silent Circle, a Blackphone gyártója bemutatta biztonság-orientált modelljének utódját. Az új telefon frissített specifikációkat, nagyobb biztonságot ígér. A telefon mellett pedig egy új táblagép is lapult a vállalat tarsolyában.

Tovább

Mobileszközeinket is védeni kell a támadásoktól

2015. február 18. -

Az ESET szerint mobileszközeink védelmének fontossága egyre égetőbb, hiszen az AV-Test laborjában mára már 1.8 millió különféle mobil kártevő minta szerepel.

Tovább

A Samsung KNOX biztonságosabb lett a Cisco AnyConnect 4.0 alkalmazásával

2015. február 17. -

A Samsung KNOX-hoz kialakított AnyConnecttel most a mobilitást szem előtt tartó vállalkozások számára is lehetőség adódik, hogy felvértezzék magukat a legújabb mobilbiztonsági fejlesztéssel. A Samsung androidos platformjának és a Cisco AnyConnect 4.0-nak az összehangolása biztonságos és zökkenőmentes csatlakozást biztosít a KNOX mobil platformhoz.

Tovább

Okosóra lesz a jövő slusszkulcsa

2015. február 13. -

Az online világ villámgyors fejlődése az autóipart sem hagyja hidegen. A Continental olyan innovatív újdonságokat mutatott be év elején, mint a felhőalapú dinamikus látótér, a hajlított OLED kijelző, a környezetérzékelő-szenzorok vagy az okosóra, mely a jövő slusszkulcsa lehet. 

Tovább