Szűrés

A(z) autó kulcsszót tartalmazó cikkek

Ford utastér ventilátor

2020. április 21. -

Az utastér ventilátor, egy kényelmi alkatrész, mellyel kellemesebbé tehető az autózás a forró nyári napokon. Segítségükkel csukott ablak mellett is könnyeden lélegezhetünk. Ezek a ventilátorok jól végzik feladatukat, és friss levegőt keringetnek a teljes utastérben.

Tovább

Életmentő autós kamerarendszert fejleszt a Bosch

2019. december 16. -

Mikroalvás, figyelmetlenség, be nem csatolt biztonsági öv – az autóban történő dolgok közül soknak súlyos következményei lehetnek. A kritikus vezetési helyzetek és a balesetek elkerülése érdekében a jövő autói a tervek szerint nem csupán az út, hanem a sofőr és az utasok figyelésére is használják majd érzékelőiket. 

Tovább

Magyarországra érkezett az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

2019. szeptember 17. -

A Bugatti Chiron ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

Kulcsszavak: Lego, autó
Tovább

Az egész autóiparban forradalom zajlik

2017. január 8. -

Fejlett vezetői asszisztens rendszerek, biztonsági megoldások, a tisztább autózás koncepciói és holisztikus kapcsolódás: a Continental úttörő termékeinek köre folyamatosan bővül, ahogy az autóipar is egyre gyorsabban mozdul el a szoftverek és mobilitási szolgáltatások felé. 

Tovább