Szűrés

A(z) alkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

Olcsó és elismert nyelvvizsgát kínál a Duolingo a magyaroknak

2014. július 23. -

A több mint 620 ezer regisztrált magyar, és világszerte 30 millió felhasználóval rendelkező, ingyenes Duolingo nyelvoktató alkalmazás fejlesztője a mai napon elindította új, nyelvvizsgáztató szolgáltatását. A Google támogatásával megvalósult kezdeményezés célja, hogy az alkalmazással a világ bármely pontján lehetőséget biztosítson a nyelvvizsgázni akaróknak céljaik megvalósításához, akár álláskeresésről akár továbbtanulásról van szó. 

Tovább

Új ruhába öltözik a Google Play Áruház

2014. július 14. -

Napvilágra került néhány képernyőfotó, melyek az androidos tartalomáruház megújult dizájnjáról árulkodnak. A könnyebb áttekinthetőséget az esztétikummal ötvöző módosítások várhatóan az Android L megjelenésével egyidőben válnak élessé.

Tovább

Külön részleg az Android Wear appoknak

2014. július 11. -

A Google Play Store-ban már külön helyen érhetők el az Android Wear alkalmazások. A Google fejlesztői konferencia óta egyre több alkalmazás érkezik a platformra.

Tovább

Agyhullámainkkal is irányíthatjuk a Google okosszemüvegét [Videó]

2014. július 10. -

A londoni This Place új fejlesztése lehetővé teszi, hogy egy headset segítségével, gondolatainkkal irányítsuk a Google Glasst, amit viselünk. Egyelőre erősen limitált az ily módon kiadható parancsok száma, de ez gyorsan változhat, hiszen hamarosan egy seregnyi fejlesztő állhat rá a projektre.

Tovább