Szűrés

A(z) alkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

Más androidos mobilokra is érkezik a HTC Zoe

2014. augusztus 13. -

Az év elején, amikor a HTC bemutatta zászlóshajó mobilját, a One M8-at, azt is megemlítették, hogy BlinkFeed és Zoe appjaikat más androidos eszközökre is elérhetővé teszik a jövőben. Úgy tűnik, elérkezett az idő, ezen a héten debütál ugyanis a HTC eszközökön kívül is használható Zoe verzió.

Tovább

Telefonfüggetlen okosórát mutatott be a Timex

2014. augusztus 11. -

Múlt héten a Timex hivatalosan is bemutatta telefonfüggetlen okos karóráját, melyet Ironman One GPS+ névre kereszteltek. Az eszköz maga képes különféle alkalmazásokhoz kapcsolódni, ahelyett, hogy a telefonról szinkronizálná őket.

Tovább

A fitneszappok tervezője Orbit néven okos karkötőt készített

2014. augusztus 4. -

Az okoseszközök terén számos kiegészítő és alternatíva közül választhatunk. A csuklón hordható megoldások esetén sincs hiány a kínálatban. Most egy új versenyző csatlakozik a sorba, immáron sokadikként, ám a fitnesz appok megálmodójáról van szó.

Tovább

Olcsó és elismert nyelvvizsgát kínál a Duolingo a magyaroknak

2014. július 23. -

A több mint 620 ezer regisztrált magyar, és világszerte 30 millió felhasználóval rendelkező, ingyenes Duolingo nyelvoktató alkalmazás fejlesztője a mai napon elindította új, nyelvvizsgáztató szolgáltatását. A Google támogatásával megvalósult kezdeményezés célja, hogy az alkalmazással a világ bármely pontján lehetőséget biztosítson a nyelvvizsgázni akaróknak céljaik megvalósításához, akár álláskeresésről akár továbbtanulásról van szó. 

Tovább