Szűrés

A(z) adatlopás kulcsszót tartalmazó cikkek

Facebook adatokat lopott két androidos játék

2015. július 15. -

Az ESET legújabb elemzésében a Google Playen található két játékot vizsgálta, amelyekbe adathalász funkciót programoztak. A Cowboy Adventure  és Jump Chess nevű játékok olyan trójai programot tartalmaztak, amelyek lehetővé tették a játékosok Facebook adataink eltulajdonítását. A Google azóta törölte az alkalmazásokat és telepítés előtt figyelmezteti a felhasználókat. 

Tovább

Android mobilvédelmi app a Kasperskytől – Phound

2015. március 23. -

Ingyenes androidos alkalmazással rukkolt elő a Kaspersky. Az app lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megvédjék okostelefonjukat és a számukra értékes adatokat és segítségével gyorsabban megtalálhatják elveszett eszközeiket, illetve elrejthetik értékes információikat a kíváncsi szemek elől.

Tovább

A Sony kéri, ne használják fel a kiszivárgott adatait

2014. december 17. -

A Sony Pictures Entertainment felszólította a médiát, hogy ne használja fel azokat az információkat, melyek a filmvállalat elleni hekkertámadás nyomán szivárogtak ki a netre.

Tovább

ESET Moblie Security – továbbfejlesztett lopásvédelemmel

2014. május 14. -

Az ESET bemutatta az Android felhasználóknak szánt ESET Mobile Security legújabb verzióját. A fejlett lopásvédelmet kínáló megoldás segíti a készülék tulajdonosait, hogy minél könnyebben nyomon tudják követni ellopott vagy elhagyott mobileszközeiket.

Tovább