Szűrés

A(z) Zyxel kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel Networks új, nagy teljesítményű tűzfala gyors és biztonságos működést biztosít

2023. október 25. -

Az új USG FLEX H sorozat háromszoros teljesítményt nyújt a kis- és középvállalkozások biztonsága érdekében, miközben több gigabites sebességgel dolgozik.

Tovább

Érkezik a vállalati szintű 22 Gbps-os (BE22K) WiFi 7 hozzáférési pont

2023. október 20. -

Az új WBE660S WiFi 7 hozzáférési pont az előző generációhoz képest ötször nagyobb sebességet kínál, emellett felhőkezelést és vezeték nélküli biztonságot nyújt.

Tovább

Nagyobb portsűrűségű switchek kisvállalkozások számára

2023. szeptember 27. -

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

Kulcsszavak: Zyxel, switch
Tovább

Multi-Gig Switchek a hálózat teljesítményének növelésére

2023. szeptember 18. -

A vállalkozások folyamatosan arra törekednek, hogy optimalizálják hálózati infrastruktúrájukat, hogy lépést tudjanak tartani a gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolat iránti egyre növekvő igényekkel. Ahogy egyre több adatintenzív alkalmazás és technológia jelenik meg, a nagyobb hálózati átviteli sebesség iránti igény kiemelt prioritássá vált.

Tovább