Szűrés

A(z) Venue 8 kulcsszót tartalmazó cikkek

Dell Venue 8 tablet – a modern idegenvezető

2014. szeptember 22. -

A Dell technológiai partnerként a legújabb táblagépeket biztosítja a Budapest TukTuk járműveibe, hogy az utasok modern „idegenvezetővel” élvezhessék az új városnéző szolgáltatás minden percét. A történelmi helyszíneken az utasok több nyelven ismertetőket olvashatnak és hallgathatnak a Dell Venue 8 táblagépek segítségével.

Tovább

Dell Cast – az üzleti Chromecast

2014. szeptember 10. -

A Dell bemutatta a Google Chromecastjához hasonló  új eszközét, mellyel a táblagép képernyőjét oszthatjuk meg nagyobb eszközökön, és úgy használhatjuk, mint egy asztali gépet. A Cast névre keresztelt megoldást a Dell Venue 8 táblagépihez készítette a vállalat.

Tovább

Óvakodik az okostelefon-piactól a Dell

2014. június 25. -

A Dell EMEA régióért felelős elnöke, Aongus Hegarty a Dell Solutions Tour budapesti állomásán elárulta, hogy a cég tervei között nem szerepel új okostelefonok piacra dobása, ehelyett a már meglévő hardver és szoftver szolgáltatásainak fejlesztésére és terjesztésére koncentrál.

Tovább

Intel processzort kaptak a Dell Venue táblagépek

2014. június 5. -

A Dell frissítette Android alapú Venue 7 és 8 táblagépeit. Az ARM-alapú processszorok helyett gyorsabb, Intel gyártmányú chipek kerültek a masinákba.

Tovább