Szűrés

A(z) Tesco kulcsszót tartalmazó cikkek

Telefonon is gyűjthetjük a Clubcard pontokat a Tescóban

2015. október 13. -

A Tesco Clubcarddal rendelkezők az új mobilalkalmazással október 1-től pénztárcájuk helyett telefonjukon is gyűjthetik kuponjaikat és utalványaikat. Az iOS, Android és Windows platformokon is elérhető applikáció hosszú távú célja, hogy külföldi áruházakban is lehetővé tegye a kuponok beváltását.

Kulcsszavak: Tesco, mobilalkalmazás
Tovább

Már 150 ezren töltötték le az „Én kicsi Tescóm” alkalmazást

2014. december 10. -

Android és iOS rendszerű eszközökre is elérhető a Tesco saját fejlesztésű játékalkalmazása, az „Én kicsi Tescóm” . Már több mint 150 ezer felhasználó kóstold bele, milyen egy áruház virtuális üzemeltetése. 

Tovább

Tesco Op3n Dott termékcsalád – androidos mobil, tablet és fitneszpánt jó áron

2014. november 4. -

A Tesco bemutatta sajátmárkás elektronikai eszközeinek új és exkluzív Op3n Dott termékcsaládját, amely egy Android rendszerű táblagépet, egy okostelefont és egy fitneszpántot foglal magában. Az Op3n Dott eszközök a Google és az Intel technológiáit alkalmazzák, és kizárólag a Tesco több mint 400 közép-európai hipermarketében lesznek megvásárolhatóak november folyamán.

Tovább

Négymagos Atom processzor és Full HD kijelző a Tesco új táblagépében

2014. október 6. -

A Tesco bemutatta Hudl táblagépének újabb kiadását. A 129 angol fontot kóstáló készülék 8,3 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos Intel Atom processzorral büszkélkedhet, tehát igencsak vonzó ajánlatnak tekinthető.

Tovább