Szűrés

A(z) Snapdragon 801 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Snapdragon 810 mégsem olyan szörnyű, mint gondoltuk?

2015. február 16. -

Az STJS Gadgets Portal letesztelte a Snapdragon 810-es processzort a Snapdragon 801-essel összevetve. A megmérettetésen az új üdvöske szerepelt jobban.

Tovább

Xiaomi Mi Note – iPhone 6 Plus kihívó Kínából

2015. január 15. -

A Xiaomi új, fémmel és Gorilla Glass 3 üveggel borított óriásmobilja 5,7 colos Full HD kijelzőt, Snapdragon 801 processzort, valamint 13 megapixeles hátlapi kamerát tudhat magáénak, így magabiztosan veheti fel a harcot az Apple hasonló méretű iPhone-jával.

Tovább

Lamborghini Tauri 88 – androidos luxusmobil 20 megapixeles kamerával

2014. december 9. -

A Tonino Lamborghini egy új androidos luxusmobillal rukkolt elő, amely külső megjelenését és tudását tekintve is igen magas színvonalat képvisel, sőt a képalkotás frontján sem okoz csalódást, ugyanis 20 megapixeles hátlapi kamerával büszkélkedhet.

Tovább

Bemutatkozott a HTC Desire Eye

2014. október 9. -

A HTC New York-i sajtóeseményén lehullott a lepel a világ egyik legjobb szelfimobiljáról, amely elöl és hátul is 13 megapixeles, LED villanóval felszerelt kamerát „visel”. A Desire Eye nevű újdonság nemcsak ütős fénylesőivel vonzhatja magához a fotózás és önfotózás szerelmeseit, hiszen vele együtt debütált a tajvaniak számos lehetőséget kínáló kameraszoftvere, az Eye Experience is.

Tovább