Szűrés

A(z) Sense UI kulcsszót tartalmazó cikkek

Fotókon a HTC M8 hátlapja

2013. november 7. -

Felbukkant néhány kép a tajvani gyártó 2014-es csúcsmodelljének hátlapjáról. A kiszivárgott anyagok alapján integrált ujjlenyomat olvasóval büszkélkedhet majd az M8 kódnéven fejlesztett jövevény.

Tovább

HTC Zara – Sense 5.5 felülettel

2013. augusztus 22. -

Megjelent egy sajtófotó a HTC 4,5 hüvelykes qHD kijelzővel és kétmagos Snapdragon S4 Plus processzorral szerelt jövevényéről, mely a Zara fantázianevet kapta. A One stíluselemeit magán viselő középkategóriás készülék érdekessége, hogy fedélzetén az Android 4.3 Jelly Bean rendszer a vadonatúj Sense 5.5 kezelőfelülettel karöltve teljesít szolgálatot.

Tovább

HTC Desire 500 – BlinkFeed 4,3 hüvelyken

2013. július 23. -

A tajvani gyártó anyaországában mutatta be legújabb Android Jelly Bean rendszerű okostelefonját, a középmezőnybe szánt Desire 500-ast. A négymagos processzorral szerelt készüléken megtalálható a One fedélzetén debütált Sense 5 kezelőfelület a BlinkFeed "alkalmazásfallal" együtt.

Tovább

HTC Desire 200 – alapmodell

2013. június 18. -

Hivatalosan bemutatkozott a HTC belépőszintű mobilja, a Desire 200. Az olcsó készülék pofás külsőt kapott, extráiként viszont maximum a Sense kezelőfelületet és a Beats Audio hangrendszert említhetjük.

Tovább