Szűrés

A(z) SUHD TV kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung megújítja a felhasználói élményt az IFA 2016 kiállításon

2016. szeptember 3. -

A Samsung Electronics az IFA 2016 mai, berlini sajtókonferenciáján bemutatta új, kifejezetten az európai piacra szánt konyhai berendezéseit, képernyőmegoldásait és otthoni szórakoztatóelektronikai termékeit, szemléltetve ezzel, hogy miként fogalmazza újra a felhasználói élményt.

Tovább

Megérkezett a HDR+ firmware frissítés a 2016-os Samsung SUHD TV modellekre

2016. augusztus 1. -

A Samsung Electronics tovább erősíti piacvezető szerepét az otthoni szórakoztató elektronika terén azzal, hogy az összes 2016-os Quantum dot kijelzős SUHD TV-jén elérhetővé teszi a HDR+ firmware frissítést.

Tovább

Változó futball - Európa-szerte növekvő vizuális igények

2016. június 21. -

Nyilvánvaló, hogy a labdarúgás és a focisták is változtak az évek során. A játékosok minden mozdulatát figyelik: a sportközvetítők elemzik a képességeiket, a nézők pedig szigorúan figyelemmel kísérik a stílusukat.

Tovább

CES 2016: bemutatkozott a világon első, keret nélküli, ívelt kialakítású SUHD TV

2016. január 9. -

A Samsung a CES-en mutatta be 2016-os SUHD TV kollekcióját. A nanokristály kijelzővel felszerelt új készülékek a legélethűbb képminőséget, szemet gyönyörködtető dizájnt, átgondolt felhasználói élményt és a tartalmakhoz való még könnyebb hozzáférést kínálnak. Az új készülékekkel a gyártó a globális piacon betöltött vezető szerepének megszilárdítását tűzte ki célul, egy újabb évtizedre.

Tovább