Szűrés

A(z) Rakuten Viber kulcsszót tartalmazó cikkek

A Rakuten Viber különleges eszközeivel virtuálisan is beöltözhetünk a farsangra

2024. február 10. -

A karácsonyi és újévi szezon végezetével, újabb ünnepségek hada vár ránk. Ezt az időszakot hagyományosan vidám esküvők, bálok, mulatságok, ünnepélyek jellemzik, amelyek január 6-án kezdődnek és több hétig, egészen a nagyböjtig tartanak. Idén a farsang február 13-val zárul, mellyel a magyarok elűzik a telet és a hideget, és felkészülnek a színes, vidám tavaszi hónapokra.

Tovább

Rekordszámú új funkciót vezetett be 2023-ban a Viber

2024. január 31. -

A Rakuten Viber, a platformokon átívelő üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció egyik globális vezetője rekordszámú új funkció megjelenésével zárja a 2023-as évet, megerősítve elkötelezettségét a felhasználók kiszolgálása, a márkák üzleti céljainak elérésében való támogatása, és a következő generációs szuperapp ökoszisztéma megerősítése iránt.

Tovább

1 millió aktív pénztárcát és új fizetési lehetőségek megjelenését ünnepli a Rakuten Viber

2023. december 23. -

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció egyik globális vezetője, kevesebb mint egy évvel a szolgáltatás teljes bevezetése után egymillió aktív Viber Payments-felhasználót ünnepel. A mérföldkő mellett két új lehetőséggel bővül a szolgáltatás, valamint 2024-ben további izgalmas fejlesztések várhatók.

Tovább

Ünnepi marketing csevegőalkalmazással

2023. december 16. -

A nyüzsgő ünnepi szezonban a vállalkozások minden lehetőséget megragadnak – legyen szó karácsonyi kampányokról, újévi eladásokról vagy az úgynevezett "ötödik negyedév" kihasználásáról: a karácsonyi ünnepek és a január vége közötti időszakról, amikor a fogyasztók még mindig kiemelkedő vásárlási szándékkal rendelkeznek a visszaküldött termékekből és ajándékkártyákból megmaradt összeggel. Ez az időszak ideális az értékesítés ösztönzésére irányuló stratégiák kialakítására, amelyek a 2024-es ünnepek alatt – beleértve a holdújévet, a Valentin-napot, a húsvétot, az anyák napját és még sok más ünnepet – a vállalkozások javát szolgálják.

Tovább