Szűrés

A(z) Okostelefon Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Így készülnek a legjobb nyaralós fotók okostelefonnal – gyorstalpaló Rizsavi Tamás fotográfussal

2016. június 19. -

Bár korábban kizárólag profi DSLR-gépeket használt, ma már bátran készít okostelefonos képeket is Rizsavi Tamás fotográfus. Az extrém helyszíneken, például daruk és tornyok tetejéről készített városi fotóival ismertté vált fotográfus a Telenor nyári Okostelefon Akadémiáján elárulta, hogy milyen trükkökkel lehet tökéletes minőségű mobilfotókat készíteni.

Tovább

Nagy bejelentésre készül a Telenor

2016. június 14. -

A Telenor június 15-i Okostelefon Akadémiáján mindenki garantáltan ráhangolódhat a nyárra, csatlakoztatott kerékpár, csatlakoztatott bőröndhangfal és Microsoft Imagine Cup nyertes városfelfedező alkalmazás segítségével. Az eseményen a Telenor a hazai start-upok számára is igen érdekes bejelentéssel készül. Az ingyenesen látogatható eseményre még lehet regisztrálni.

Tovább

Küszöbön a 3D szkennelés kora a mobilpiacon

2015. november 26. -

Az immáron 10. Telenor Okostelefon Akadémián kiderült, hogy a mobilpiacon a jövőben a 3D szkennelés lehet majd egy meghatározó terület. A gyártók ezzel tűnhetnek majd ki a sorból.

Tovább

Az 5G mint a teleportálás előszobája?

2015. november 11. -

Immáron 10. alkalommal lesz Okostelefon Akadémia, melynek fókuszában ezúttal a holografika, a digitális térélmény és az 5G mobilhálózat lehetőségei állnak.

Tovább