Szűrés

A(z) OPPO kulcsszót tartalmazó cikkek

Számos újítással jelentkezett az OPPO

2023. február 28. -

Az OPPO egy sor új innovatív technológiát mutatott be a Mobile World Congress 2023 rendezvényen. Az eseményen nem csak a nemrég bejelentett OPPO Find N2 Flip-et, hanem a gyártó számos iparágelső újítását is meg lehetett tekinteni.

Kulcsszavak: MWC 2023, OPPO
Tovább

Itt az OPPO hajlítható mobilja

2023. február 15. -

Az OPPO hivatalosan is bemutatta első nemzetközi piacokra szánt összecsukható csúcskészülékét, az OPPO Find N2 Flip-et. Az okostelefon kategóriaelső fedőlapi kijelzőt, hosszú élettartamú, gyorsan tölthető akkumulátor és egy sor innovatív élményt kínáló funkciót kínál a felhasználóknak.

Kulcsszavak: okostelefon, OPPO
Tovább

Az OPPO új ColorOS frissítési szabályzatot jelentett be

2022. december 22. -

A ColorOS 13 az OPPO legújabb Android-alapú operációs rendszere. A vadonatúj Aquamorphic Design révén az egyszerűségre és kényelemre tervezett ColorOS 13 számos kényelmi funkciót tartalmaz, mint például a Smart AOD, a Multi-Screen Connect és a Home Screen Management, amelyek intelligens és felhasználóbarát élményt nyújtanak a felhasználók számára.

Kulcsszavak: ColorOS, OPPO
Tovább

Az INNO DAY-en mutatta be újdonságait az OPPO

2022. december 16. -

Az OPPO bemutatta az első OHealth brand alatt bemutatkozó egészségügyi okostermékét az OHealth H1-et, az OPPO Air Glass 2 AR szemüveget, valamint saját fejlesztésű integrált áramkörét, a MariSilicon Y Bluetooth audio SoC-t.

Kulcsszavak: OPPO INNO Day, OPPO
Tovább