Szűrés

A(z) Lumia 930 kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt az arany kerettel feldobott Nokia Lumia 830 és 930

2015. január 12. -

A Microsoft lerántotta a leplet a Nokia Lumia 830 és Lumia 930 készülékek aranyszínű keretbe foglalt változatáról. A készülékek csak külső megjelenés frontján bírnak újdonság-erővel, tudásuk, sőt anyaghasználatuk is hajszálra megegyezik a már piacon lévő mezei modellekével.

Tovább

Szimpla kalibrálással orvosolható a Lumia 930 kijelzőhibája

2014. július 14. -

A Nokia legújabb csúcsmodellje, a Lumia 930 most landolt a piacon, és rögvest napvilágra került első betegsége egy kijelzőhiba képében, fekete helyett ugyanis hajlamos sötétlilát használni a készülék. Szerencsére a probléma megoldásához nem kell szervizhez fordulni.

Tovább

Jövő héttől Magyarországon is elérhető a Lumia 930

2014. július 10. -

A Microsoft bejelentette, hogy Magyarországon jövő héttől lesz elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 930 okostelefon. A készülék a Microsoft és a Lumia legjobb tulajdonságait egyesíti, így kiemelkedő videó- és képalkotási élményt nyújt.

Tovább

A Kopaszi-gáton vár a Nokia kamionja – ismerd meg az új Lumiákat!

2014. április 25. -

A finn gyártó végre elhozta Magyarországra a Microsoft BUILD konferencián bemutatott Lumia modelleket. A Windows Phone 8.1 alapú újdonságok egy gyönyörű kamionnal érkeztek, mely körbejárja Európát. Pénteken bárki megnézheti a telefonokat a Kopaszi-gáton, s egy szerencsés látogató egy Lumia 1320 mobillal is gazdagodhat.

Tovább