Szűrés

A(z) HyperX FURY kulcsszót tartalmazó cikkek

A HyperX magasabb frekvenciájú modulokkal bővíti FURY és Impact DDR4 memóriáit

2018. március 21. -

A HyperX, a Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója magasabb frekvenciaszintű memóriamodulok bevezetését jelentette be a HyperX FURY DDR4 DIMM és HyperX Impact DDR4 SODIMM termékcsaládoknál. Mindkét termék automatikus plug-and-play memória-tuningot tesz lehetővé. A FURY DDR4 jelenleg 3466 MHz*-ig, az Impact DDR4 pedig 3200 MHz-ig konfigurálható. Mindkét termékcsalád kapható különálló modulként vagy készletben (8-64 GB).

Tovább

Kétcsatornás, kétdarabos készletekkel bővíti FURY DDR4 termékcsaládját a HyperX

2015. augusztus 12. -

A HyperX bejelentette 8 GB-os és 16 GB-os kétcsatornás FURY DDR4 memóriakészletét. Az új termékcsalád alacsony késleltetésű, 2133 MHz-es, 2400 MHz-es és 2666 MHz-es frekvenciával érhető el, és az Intel Skylake platformra optimalizálták őket. 

Tovább

A HyperX memóriák több Intel terméket is támogatnak

2014. május 13. -

A HyperX, a Kingston Technology Company, Inc. bejelentette, hogy három memória-termékcsaládja – a FURY, a Genesis és a Predator – az új, negyedik generációs Intel Core i5 és i7 processzorokkal, illetve az Intel 9-es sorozatú lapkakészlettel kompatibilis, kétcsatornás memória kiteket kínál. 

Tovább

Új HyperX FURY memóriacsalád megszállottaknak

2014. április 10. -

A HyperXR, a Kingston Technology egyik divíziója bemutatta a játékosoknak és overclockereknek szánt, belépő szintű HyperX FURY memóriákat. A HyperX blu memóriacsaládot váltó újgenerációs FURY modulok az automatikus tuningnak köszönhetően költséghatékony módon biztosítják a maximális számítógépes élményt.

Tovább