Szűrés

A(z) HTC One M8 Ace kulcsszót tartalmazó cikkek

HTC One E8 – műanyag burkolattal, UltraPixel kamera nélkül

2014. június 4. -

A tajvani gyártó hivatalosan is lerántotta a leplet a korábban One M8 Ace néven híressé vált HTC One E8-ról, ami nem más, mint a One M8 csúcsmodell plasztik köntösbe öltöztetett, olcsóbb kiadása. Sokak számára örömhír lehet, hogy az újdonság UltraPixel kamera helyett egy 13 megapixeles hátlapi kamerát kapott.

Tovább

Küszöbön a HTC One M8 Ace

2014. május 29. -

A HTC zászlóshajó okostelefonjának olcsó változatáról már egy ideje keringenek a pletykák, ám eddig az árát és megjelenésének várható idejét homály fedte: egészen mostanáig.

Tovább

Duo Camera nélkül érkezik a HTC One Mini 2

2014. május 5. -

Egy frissen kiszivárgott sajtófotó árulta el, hogy a HTC One M8 kompakt kiadása csak egy hátlapi kamerával érkezik. Második kamera híján a One Mini 2 repertoárjából kimarad a mélységérzékelős Duo Camera funkció, amit nagytesójának egyik legnagyobb fegyvereként ismerhettünk meg.

Tovább

One M8 Ace néven érkezik a HTC csúcsmodelljének kompaktabb kiadása

2014. április 9. -

A tajvani gyártó a már kissé lejáratott „Mini” helyett az „Ace” nevet adja a One M8 hamarosan érkező, kompakt kiadásának. A jövevény várhatóan csak méretét tekintve tér majd el igazán a zászlóshajótól, tudás frontján kevésbé mutat változást.

Tovább