Szűrés

A(z) Galaxy A3 kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a Samsung Galaxy A (2017) széria

2017. január 2. -

Megérkezett a Samsung Electronics legújabb Galaxy A sorozata. A nagy teljesítmény mellett gyönyörű kialakítással is rendelkező 5,7 hüvelykes A7, 5,2 hüvelykes A5 és 4,7 hüvelykes A3 okostelefonok a felhasználók maximális kényelmét szolgálják.

Tovább

Új kiadású Samsung Galaxy A mobilok a színen

2015. december 2. -

A Samsung bejelentette a Galaxy A széria legújabb tagjait: az A7, A5 és az A3 modelleket. A készülékeket elődjeikhez képest a vállalat felhasználói igények alapján fejlesztette tovább.

Tovább

Galaxy A3 és A5 a Vodafone kínálatában

2015. február 11. -

A Galaxy A3 és A5 okostelefonokkal bővül a Vodafone Magyarország készülékkínálata. A Samsung okostelefonok vásárlói egy speciális akció keretében fél áron vehetik meg a Samsung prémium kategóriás vezeték nélküli kihangosító hangszóróját a Level Box Minit. 

Tovább

Következő generációs technológiák a Samsung 2015-ös EU Fórumán

2015. február 9. -

A Samsung a Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon mutatta be az „okosabb” jövőre vonatkozó elképzeléseit. A vállalat az európai TV piacon megszerzett vezető szerepének megerősítésére a 88-hüvelykes SUHD TV-jét hozta el. Emellett új, prémium hangzást nyújtó audio megoldásokat, az otthoni sütést-főzést kellemesebbé tevő intelligens háztartási készülékeket is piacra dob Európában a cég.

Tovább