Szűrés

A(z) Eurocom kulcsszót tartalmazó cikkek

AiO PC-vel rukkolt elő az Eurocom

2014. december 1. -

Az Eurocom a karácsonyi ünnepek előtt 21,5 hüvelykes többérintős képernyővel kibocsátotta az Uno 4 AiO asztali PC-t. Az új masina a beépített telepnek köszönhetően táblagépként is használható.

Tovább

Játékokhoz optimalizálta legújabb noteszgépét az Eurocom

2014. november 17. -

Az Eurocom bevezette az M5 Pro nevű, vékony, ultrahordozható formátummal kombinált,  játékhoz optimalizált noteszgépét. A masina nagy grafikus teljesítményét az NVIDIA legújabb grafikus processzorai – Nvidia GeForce GTX 980M (4GB DDR5) vagy GTX 970M (3GB DDR5) – biztosítják.

Kulcsszavak: notebook, játék, Eurocom
Tovább

Új notesz-erőgép Intel Extreme „Sandy Bridge-E” proceszorral

2012. február 9. -

Néhány nagy „high-end” noteszgépgyártó felfedte új, asztali PC-ket helyettesítő (DTR = desktop replacement) noteszgépét. Az új masinák az Intel  legújabb Core i7 sorozatú hatmagos LGA2011 kompatibilis mikroprocesszorain alapulnak. Az AvaDirect és az Eurocom gépei már megrendelhetők.

Tovább

Hatmagos noteszgép munkaállomás teljesítménnyel

2012. január 29. -

 A nálunk kevéssé ismert, de a piacon már 1989 óta jelenlévő kanadai ’Eurocom’ cég megkezdte a Panther 2.0 noteszgép szállítását. Meglepő, hogy a tervezők az új noteszgépet elsősorban nem az emergitakarékosságra, hanem a nagy teljesítményre hegyezték ki. Ezért a nagy számítási és grafikus teljesítményhez hatmagos asztali mikroprocesszort és két grafikus kártyát (SLI) építettek be.

Tovább