Szűrés

A(z) Apple-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Mi hajtja az iPhone 5-öt?

2012. szeptember 24. -

Az Apple nem mondta el az iPhone 5 bemutatásakor, hogy milyen jellemzői vannak az újdonságban található A6-os processzornak, csak annyit közölt, hogy az új CPU kétszer gyorsabb az iPhone 4S-ben dolgozó társánál. Ennyi információ a felhasználók zömének elegendő, ám a UBM Tech Insights szerint bőven akadnak olyan emberek, akiket érdekelnek a technikai részletek, ezért közelebbről is szemügyre vette az A6-os processzort. Lássuk, mit várhatunk az új iPhone procijától!

Tovább

A legújabb MacBook-ok várható magyarországi árai

2012. június 12. -

Az Apple a legújabb Intel Core processzorokkal, gyorsabb grafikával és az előző generációnál akár kétszer gyorsabb flash tárolóval újította meg a MacBook Air laptopokat, és - mint arról ma egy másik hírben már beszámoltunk -  a MacBook Pro legutóbbi generációjának 13 és 15 hüvelykes modellje szintén a legújabb Intel Core processzorokkal, valamint hatékony különálló NVIDIA grafikus kártyákkal frissült. Az Apple amerikai weboldalán már a legfrissebb termékek rendelhetők, s a hozzájuk tartozó dollár-árakat látjuk, de nyilvánosságra kerültek a magyarországi árak is.

Tovább

Apple webshop immár Magyarországon is

2011. szeptember 19. -

Az eddigi 33 mellé vasárnap négy új országban nyílt meg tegnap az Apple webshopja, így most már nem kell Németországból vagy más uniós országból megrendelnünk az iPad-ünket, iPhone-unkat vagy épp a Macintosht, ha fotelből akarunk vásárolni.

Kulcsszavak: Apple-hu, webshop
Tovább

Betiltották a Samsung Galaxy mobilokat - Frissítve

2011. augusztus 25. -

Egy illetékes holland bíróság – a Rechtbank 's-Gravenhage - előzetes ítéletében megtiltotta a Samsung Galaxy S, S II és Ace készülékek több európai országban való forgalmazását.

Tovább