Szűrés

A(z) műsorszórás kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb szolgáltatók láttak fantáziát az Epic Dramaban

2019. január 9. -

A Magyar Telekom és a Vidanet kábelszolgáltatók kínálatában is szerepel az Epic Drama, mindjárt az év elején olyan sorozatokkal, mint a Jamestown, a Mrs. Wilson, vagy a Maltese. Ezzel az újdonsággal mind a négy, Viasat World által sugárzott csatorna elérhetővé vált hazánk legnagyobb szolgáltatóinak választékában.

Tovább

Piacvezető a DIGI Csoport

2018. július 24. -

2018 júniusától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Invitel Távközlési Zrt. megvásárlásával új struktúrában folytatja tovább tevékenységét. A felvásárlás átrendezte az erőviszonyokat a hazai távközlési piacon. A DIGI Csoport átvette az első helyet a hazai műsorterjesztési szegmensben, az internet- és hangszolgáltatások területén pedig a második legnagyobb szolgáltatóvá vált.

Tovább

Megédesíti a karácsonyt a Telekom

2017. december 8. -

Innovatív halétellel dobná fel az ünnepi hangulatot? Új süteménnyel szerezne meglepetést a gyertyagyújtás után? Vagy a teljes karácsonyi menüt helyezné új alapokra? A készülődéshez ad inspirációt digitális tévéelőfizetőinek a Telekom azzal, hogy december elsejétől január másodikáig kódolatlanul elérhetővé teszi a Food Network csatornát. 

Tovább

Az LG és a SES megmutatja a 4K High Frame Rate technológia erejét

2017. május 24. -

Az LG Electronics és a SES az OLED tévék innovatív 4K High Frame Rate — azaz magas képfrissítési rátájú — műsorszórási technológiáját mutatta be a SES Iparági Napok tizedik évfordulóján, Luxemburgban. 

Tovább