Szűrés

A(z) wifi kulcsszót tartalmazó cikkek

A leghasznosabb karácsonyi ajándék: a hibátlanul működő, gyors internet

2019. december 20. -

Az ünnepek előtt és alatt kiemelten sok online rendelést adunk le, kapcsolatba lépünk a családunkkal és barátainkkal, zenét és TV-műsorokat streamelünk, ezért az LTE backup szolgáltatás létfontosságú biztonsági tartalékként szolgál, ha a szélessávú kapcsolatban bármilyen fennakadás lenne.

Tovább

IT-biztonsági tippek az ünnepekre

2019. december 9. -

Az ünnepek közeledtével a szokásosnál is nagyobb figyelmet kell fordítanunk adataink védelmére és otthonunk, családunk digitális biztonságára. Utazás alatt különösen óvatosnak kell lennünk. Hogy nagyobb sikerrel vehessük fel a harcot a kiberbűnözőkkel, ajánlatos megfogadni az alábbi „mit ne tegyünk / mit tegyünk” tanácsokat.

Tovább

Robotporszívókat mutatott be az EVOLVEO

2019. szeptember 26. -

Két új robotporszívóval jelentkezett az EVOLVEO a mindennapi takarítás megkönnyítésére. A Robotrex H6 és H9 porszívók mindegyike rendelkezik a robotporszívóktól elvárható funkciókkal, sőt a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és egy mobilapplikáción keresztül is irányítható. 

Tovább

Tökéletes harmóniában a funkció és a stílus

2019. március 22. -

A tajvani Zyxel AC2100 Háromsávos WiFi rendszere nyerte a telekommunikáció kategória fődíját a hannoveri iF Design Award-on. A versenyre 50 országból több mint 6.400 pályázat érkezett, ezek között érte el a remek eredmény a Zyxel Multy U eszköze.

Tovább