Szűrés

A(z) tartalomszolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

iOS platformon is hódít a Google Play Zene

2013. november 18. -

Már az iPhone mobilokon is használható a Google zenei szolgáltatása, a Play Zene. Az Androidhoz hasonlóan az iOS platformon is egy hónapos próbaidőszak érhető el, mialatt ingyen hozzáférhető a több, mint 20 millió számot tartalmazó katalógus teljes kínálata.

Tovább

Már hazánkban is elérhető a Play Zene

2013. október 1. -

Mától további hét országból érhető el a Google Play Zene szolgáltatása. Az újonnan csatlakozott országok között van Magyarország is. További jó hír, hogy egy hónapig ingyen kapunk teljes hozzáférést a cirka 18 millió zeneszámot tartalmazó adatbázishoz.

Tovább

myMangoo – az online tévézés új platformja

2013. június 27. -

Útjára indult egy vadonatúj online televíziós platform, a myMangoo, amely a közvetlen médium fogalmát megteremtve új fejezetet nyit a média történetében. A myMangoo azért jött létre, hogy a nézők igényes, szerkesztett és őket érdeklő tartalmakat találjanak, a műsorkészítők közvetlenül érjék el nézőiket, a hirdetők pedig holtszórás nélkül reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat.

Tovább

DogTV – hogy soha ne unatkozzon a kedvenced

2013. április 15. -

Fájó szívvel hagyod otthon a kutyádat, amikor dolgozni mész, mert tudod, hogy őt majd’ megöli otthon az unalom, míg te keresed a mindennapi tápra valót? Jó hírünk van, ugyanis létezik megoldás; a neve DogTV.

Tovább