Szűrés

A(z) switch kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel új switchei kiszolgálják a szervezetek növekvő sávszélesség-igényeit

2023. május 25. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta új XGS2220 Layer 3 Access Switch sorozatát, amely segít a kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani a hálózatukkal szemben támasztott növekvő igényekkel és elvárásokkal.

Kulcsszavak: hálózat, switch, Zyxel
Tovább

A Zyxel XMG1930 sorozata több gigabites hálózatot biztosít az ügyfeleknek

2023. január 26. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks piacra dobta új XMG1930 sorozatú Multi-Gigabites Lite-L3 Smart Managed Switch eszközét. Az XMG1930 sorozat a kis- és középvállalkozások, rendszerintegrátorok, felügyelt szolgáltatók és kisebb internetszolgáltatók számára kínál ideális megoldást a WiFi 6, WiFi 6E és WiFi 7 által támasztott növekvő sávszélesség-igények kielégítésére.

Tovább

Könnyen használható, Nebula-ból vezérelhető switch

2022. április 9. -

A Zyxel új GS1915 sorozata könnyen bővíthető, alacsony költségű megoldást kínál a mikrovállalkozások, kisvállalkozások és otthoni felhasználók számára, lehetővé téve a hálózatkezelési kihívások egyszerűsített, központosított vezérlését.

Tovább

Itt az új switch a kreatív szakembereknek

2021. március 1. -

Új, kifejezetten a grafikusoknak és a nagy felbontású fájlokkal dolgozó szakembereknek tervezett hálózati eszközt vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az XGS1250-12 switch a három 10 gigabites portjával sokkal nagyobb kapacitást tesz elérhetővé, így nem szükséges száloptikai berendezésekkel frissíteni az egész hálózatot a nagyobb sávszélességért és a kényelmesebb munkavégzésért. 

Tovább