Szűrés

A(z) reklám kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a Galaxy S6 első reklámja [Videó]

2015. február 17. -

A Samsung egy új reklámmal rukkolt elő az S-széria legújabb tagjának tiszteletére. A 17 másodperces szpotban ugyan látható maga a készülék, de néhány utalás már megjelenik az új modellről.

Tovább

Nézd meg a Google eddigi legjobb Android reklámját! [Videó]

2015. február 9. -

Egy állati jó reklámmal gazdagodott a múlt héten a Google mobil operációs rendszerét népszerűsítő „Be Together. Not the Same” (Együtt legyünk, ne egyformák) kampánya. Az Android – és felhasználói – sokszínűségét hirdető szpotban különböző állatokat láthatunk egymás társaságában, amik nagyon találóan és mókásan szemléltetik a szlogen lényegét.

Tovább

Az iPhone 6 reklámok titka: miért mutat mindig 9:41-et az óra?

2014. november 4. -

Akármilyen iPhone 6 reklámok látunk, a rajta lévő készülékek mindegyikén 9 óra 41 percet mutat az óra. Fény derült a rejtélyes szám titkára.

Tovább

Hiába „popsiálló” a Galaxy Note 4, sokan panaszkodnak rá – támad a #gapgate

2014. október 3. -

A Galaxy Note 4 kétségtelenül kibírja, ha véletlenül ráülünk, hiszen az ilyen esetekre kifejezetten felkészítették, mielőtt piacra dobták. Legalábbis ezt szeretné közölni a cég új videója, ami nyilván sosem született volna meg, ha nincs az új iPhone-ok túlzott hajlékonysága miatt kitört #bendgate láz. A friss hírek sziernt viszont jobb lenne, ha a Samsung a másik cikizése helyett rendet tenne a saját háza táján, ugyanis valami nem stimmel a Galaxy Note 4 összeszerelésével.

Tovább