Szűrés

A(z) mobilalkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR gondoskodik az újévi appokról!

2024. január 5. -

Megjött az új év, megtettük újévi fogadalmainkat, tele vagyunk reményekkel, ötletekkel és lendülettel! Talán bele se gondoltunk, hogy mindebben számos hasznos alkalmazás segíthet, így okostelefonunk már az év első napjaitól is hű szövetségesünk lehet. Íme 4 alkalmazás a HONOR-tól, amik segíthetnek 2024 beindításában!

Kulcsszavak: mobilalkalmazás, HONOR
Tovább

Szórakozva tanít a KRÉTA idegen nyelvi modulja

2024. január 4. -

Az újévi fogadalmak egyik legnépszerűbb tétele a nyelvtanulás, ez azonban sok esetben az időhiányon, az anyagiakon vagy épp a nehezen követhető tananyagon hamar el is bukik. Egy magyar fejlesztésű applikációval azonban most térítésmentesen tudnak tanulni a KRÉTA fiókkal rendelkező magyar köznevelésben tanuló diákok, ráadásul a gyerekek is nagyon megszerették az alkalmazást a tesztidőszak alatt.

 

Tovább

Egyre népszerűbbek a többfunkciós autós applikációk

2023. december 7. -

Többféle biztosítás meghosszabbítása, adók befizetése, parkolási díjak számontartása, vizsgáztatás – az autótulajdonosoknak egyre több kifizetést és adminisztrációt kell fejben tartania. Nekik lehet nagy segítség egy mobilapp, amin egyszerre több ügyet is elintézhetnek.

Tovább

A Qfile Pro biztosítja a legjobb QNAP mobil fájlkezelést Androidon és iOS-en

2023. december 5. -

A QNAP Systems, Inc. kiadta az új Qfile Pro mobilalkalmazást, amely integrálja a Qsync Pro fájlszinkronizálását. Ez az integráció biztosítja a felhasználóknak a teljes NAS-fájl hozzáférést, szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt egyetlen mobilalkalmazás használatával.

Kulcsszavak: QNAP, mobilalkalmazás
Tovább