Szűrés

A(z) hangprojektor kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung bemutatja az új 9.1.4 csatornás Atmos Premium hangprojektorokat

2020. augusztus 15. -

A Samsung 2020-as Q hangprojektor-sorozata a két új, prémium modellel, a 2020-as CES kiállításon díjazott HW-Q950T és HW-Q900T soundbarokkal lesz teljes. A Magyarországon augusztusban elérhető eszközök új szintre emelik az otthoni moziélményt. 

Tovább

Prémium készülékeket mutat be a Samsung

2020. június 1. -

A Samsung 2020-as TV- és hangrendszer portfóliója hazánkban is bemutatkozik. Olyan innovatív és stílusos készülékek kerülnek a magyar üzletek polcaira, mint a legújabb QLED 8K tévék, a különleges kialakítású The Serif vagy a tökéletes térhangzást biztosító Q Sorozatú hangprojektorok. A művészetek iránt érdeklődőket pedig újra várja a The Frame Művészet módja. 

Tovább

Kultúrafogyasztás a nappaliban

2020. május 22. -

A kultúrafogyasztás általában közösségi program, pedig egy jó koncert, egy színházi előadás, vagy egy műalkotás a nappali kényelmében ugyancsak lehetőséget tartogat az elmélyülésre. A megfelelő digitális eszközökkel a legszebb harmóniák és a legnagyszerűbb alakítások is elérhetők otthoni környezetben. 

Tovább

A CES-en debütálnak az LG új, prémium hangprojektorai

2020. január 4. -

Az LG Electronics (LG) a 2020-as CES-en mutatja be hangprojektorai kibővített portfólióját. Az új készülékek prémium minőségű hangzást, könnyű összekapcsolhatóságot és hasznos okosfunkciókat kínálnak, ráadásul a hangbeállításokat automatikusan a szoba egyedi jellemzőihez tudják igazítani.

Tovább