Szűrés

A(z) Bosch kulcsszót tartalmazó cikkek

Az okosszemüvegek legújabb generációját mutatja be a Bosch

2020. január 8. -

A Bosch Sensortec a Las Vegas-i CES fogyasztói elektronikai szakkiállításon mutatja be az okosszemüvegek számára fejlesztett innovatív Light Drive optikai rendszert. A Bosch Smartglasses Light Drive modul egyetlen forrásból származó, mindent tartalmazó egység, amely MEMS-alapú (mikro-elektromechanikai rendszer) tükrökből, optikai elemekből, érzékelőkből és fedélzeti feldolgozóegységből áll. Az integrált megoldás tiszta vizuális élményt kínál világos képekkel, amelyek még közvetlen napsütésben is jól láthatók.

Tovább

Bosch: Kiemelt szerepet kap a mesterséges intelligencia

2020. január 7. -

Legyen szó automatizált vezetésről, okosotthonról vagy a gyártásról, a mesterséges intelligencia mára mindennapjaink részévé vált. A Bosch a mindennapi élet megkönnyítésére, valamint biztonságosabbá tételére használja a mesterséges intelligenciát és a dolgok internetét (IoT). A mottó a „Mesterséges intelligencia mindannyiunkért: bizalomépítés közösen”, amely a technológiákat és szolgáltatásokat kínáló vállalat alapvető megközelítését foglalja össze. A középpontban a mesterséges intelligencia áll, olyan okostermékek szolgálatában, amelyeket a Bosch az idei CES alkalmával mutat be. Ezek egyike az okos napellenző (Virtual Visor), amely a járművek mesterségesintelligencia-alapú, digitális napvédő megoldásaként a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításán és vásárán mutatkozik be. Ez a termék a CES Innovációs Díjat (CES Innovation Award) is elnyerte, akárcsak a Bosch háromdimenziós autós képernyője.

Tovább

Életmentő autós kamerarendszert fejleszt a Bosch

2019. december 16. -

Mikroalvás, figyelmetlenség, be nem csatolt biztonsági öv – az autóban történő dolgok közül soknak súlyos következményei lehetnek. A kritikus vezetési helyzetek és a balesetek elkerülése érdekében a jövő autói a tervek szerint nem csupán az út, hanem a sofőr és az utasok figyelésére is használják majd érzékelőiket. 

Tovább

Okostelefonos alkalmazás és az elektromos babakocsi találkozása

2019. október 10. -

Hetes erősségű szél süvít a Beaufort-skála szerint, a levegő 60 km/h sebességgel áramlik a babakocsi körül, amelynek teteje ugyan már vadul lobog – maga a kocsi azonban nem mozdul a helyéről, pedig sem rögzítőfék, sem pedig emberi kéz nem tartja. Ezen feladatokat a Bosch új eStroller-rendszere veszi át, amely jóval több puszta elektromos hajtásnál.  

Tovább