Szűrés

A(z) Blu-ray kulcsszót tartalmazó cikkek

Smart TV funkciókkal érkeznek a Toshiba új Blu-ray Disc lejátszói

2013. március 20. -

A Toshiba bejelentette, hogy 2013-as 2D és 3D Blu-ray Disc lejátszóit Smart tévé funkciókkal látta el. A vállalat a fogyasztók egyre növekvő igényét ismerte fel, és olyan eszközöket készített, melyek az optikai lemezek lejátszási lehetőségét és a online tartalmakhoz való kényelmes hozzáférést ötvözik.  

Tovább

Toshiba tévék, asztali DVD és Blu-Ray lejátszók Magyarországon

2012. december 4. -

A Toshiba bejelentette, hogy 2012 decemberétől Magyarországon is elkezdi szórakoztatóelektronikai berendezései – televíziókészülékei, asztali DVD és Blu-Ray lejátszói - forgalmazását.

Tovább

100 gigabájtos írható Blu-ray Verbatim lemezek

2012. október 1. -

A Verbatim most bemutatott  Blu-ray lemezei olvashatóak és írhatóak a BDXL-szabványú Blu-ray lejátszókkal és írókkal, kapacitásuk pedig akár 100 gigabájt is lehet, ami négyszer nagyobb, mint a sztenderd Blu-ray lemezeké.

Kulcsszavak: Verbatim, Blu-ray
Tovább

Piacon a formatervezési díjas ASUS külső BDXL Blu-ray író

2011. december 21. -

Az ASUS ma útjára indította SBW-06C2X-U jelzésű külső Blu-ray íróját. Az eszköz akár 128 gigabájtnyi adatot is képes egyetlen Blu-ray lemezre írni. Intelligens írásfelügyeleti megoldásokkal garantálja a jobb adatmentési teljesítményt a 6x sebességű Blu-ray írás közben, és a Magic Cinema technológia is jár hozzá az otthoni teljeskörű Blu-ray 3D multimédiás megoldás biztosításához. A készülék az iF formátumervezési díját is elnyerte innovatív, sokoldalú, esztétikusan megoldásaiért.

Tovább