Szűrés

A(z) Apple kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Apple termékek árusítását kezdi meg a Telekom

2020. szeptember 19. -

A Telekomnál hamarosan elérhetők lesznek az Apple legújabb termékei, köztük az Apple Watch Series 6, amelyet áttörést jelentő wellness és fitness képességekkel láttak el, a dizájn, a funkcionalitás és az érték nagyszerű kombinációját megtestesítő Apple Watch SE, valamint az iPad OS 14-gyel felszerelt új, nyolcadik generációs iPad továbbfejlesztett kamerákkal és egy egész napig kitartó akkumulátorral, továbbá az új dizájnnal ellátott iPad Air, amely 10.9 inches Liquid Retina kijelzővel és erős A14 Bionic chippel, vagyis turbófokozatra kapcsolt teljesítménnyel érkezik.

Kulcsszavak: okosóra, iPad, Apple, Telekom
Tovább

Itt az új IPAD Pro reklámfilm

2020. március 25. -

Miközben lézeres precizitással alkotott térbeli modellekkel zsonglőrködni időtöltésnek sem utolsó, a mérnökök, a tervezők és az építészek órákat vagy akár napokat takaríthatnak meg az új iPad Pro beépített LiDAR 3D-s szkennerével és magyar fejlesztésű Shapr3D alkalmazásával. A jelenleg demo formájában elérhető alkalmazás várhatóan év végétől lesz teljes egészében elérhető funkció a felhasználók számára. A Budapesten készülő applikációval, és annak kifejlesztőjével Csanády Istvánnal az új iPad Pro reklámjaiban is találkozhatunk.

Tovább

Az Apple Watch Series 5 eSIM 4G április 9-től online megvásárolható a Telekomnál

2020. március 24. -

A Telekom április 9-én kezdi meg az Apple Watch Series 5 eSIM 4G készülék értékesítését, amely a beépített 4G hálózati képességnek köszönhetően áttörést jelentő kommunikációs, fitnesz, egészségügyi funkciókkal és GPS-szel, valamint állandóan aktív kijelzővel rendelkezik. Az Apple Watch Series 5 eSIM 4G készülék április 9-től a Telekom honlapján (www.telekom.hu/applewatch) keresztül vásárolható meg.

Kulcsszavak: Telekom, Apple, Apple Watch
Tovább

Mindent az iPhone 11 Pro vízállóságáról

2019. december 11. -

Az iPhone 11 Pro az Apple jelenlegi legaktuálisabb okostelefonja, mely rengeteg újdonságot hozott a cupertinói óriás portfóliójába, azonban bizonyos elemek esetében – papíron legalábbis – ragaszkodtak a jól bevált megoldásokhoz, mint amilyen például az iPhone XS-nél alkalmazott IP68 szabvány. Hogy mit kell tudnunk általánosságban az iPhone 11 Pro vízállóságáról?

Tovább