Szűrés

A(z) zenehallgatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Asus Xonar U3 Plus: zsebrevágható USB-s hangkártya beépített fejhallgató-erősítővel

2015. január 28. -

Az Asus bejelentette a Xonar U3 Plust, ami egy maroknyi USB-s hangkártya, amely 150 ohmos fejhallgató-erősítővel, stúdióminőségű vokáleffektekkel és a hangjavítási szolgáltatások széles választékával rendelkezik. A kütyü azoknak a PC- és noteszgép-felhasználóknak készült, akik kényelmes megoldást keresnek Hi-Fi audiolejátszási és otthoni felvételkészítési igényeik támogatásához.

Tovább

iFrogz Tadpole – a világ legkisebb Bluetooth hangszórója

2014. május 12. -

Mindössze 5 centiméter hosszú az iFrogz Tadpole névre kresztelt Bluetooth hangszóró, amely ezzel a mérettel kiérdemelte a világ legkisebb Bluetooth hangszórója címet.

Tovább

Minőségi hangélmény Sony zenelejátszóival

2013. október 16. -

A Universal Music, a Warner Music és a Sony Music Entertainment népszerű dalaival kerülnek forgalomba a legújabb, nagy felbontású zenefájlokat lejátszó Sony audiokészülékek. A vállalat legújabb kezdeményezésével a digitális kor zenerajongóinak figyelmét kívánja felhívni a kiemelkedő minőségű hangélmény jelentőségére.

Tovább

Sony Walkman WH széria – három az egyben zenei élmény

2013. szeptember 16. -

A legújabb Sony Walkman széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok.

Tovább