Szűrés

A(z) védelem kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilon is használható a Kaspersky új védelmi megoldása

2015. március 20. -

A Kaspersky Lab bemutatta legújabb, otthoni felhasználóknak szánt biztonsági megoldását, a Kaspersky Total Security – multi-device-t. A megoldás arra készült, hogy megóvja az internethasználókat a kiberfenyegetésektől, az adatokat pedig Windows, OS X, Android vagy iOS rendszerű eszköz között is képes szinkronizálni.

Tovább

Mobilos azonosításban a jövő?

2015. február 17. -

„Ha valaki feltöri a jelszavadat, megváltoztathatod utána – ahányszor csak akarod. Az ujjlenyomatodat nem tudod megváltoztatni. Csak tíz van belőle. És mindenen otthagyod, amit csak megérintesz; egyáltalán nem számít titoknak.”

Tovább

Frissítette rendszer-felügyeleti modelljét a Dell

2015. február 16. -

A védelem ma már alapvető követelmény a tudatos fogyasztók számára. Ennek jegyében a Dell továbbfejlesztette KACE K1000 rendszerfelügyeleti modelljét, amelynek funkciói újfajta megközelítést jelentenek abban, ahogy a vállalatok többplatformos környezeteikben észlelik, konfigurálják és kezelik a számítógépeket és más eszközöket, valamint biztosítják ezek védelmét. 

Tovább

Támadásnak lehetnek kitéve a Mac felhasználók

2014. december 24. -

Az Apple eszközök növekvő népszerűsége az elmúlt években oda vezetett, hogy a kiberbűnözők egyre nagyobb érdeklődést mutatnak az OS X és az iOS operációs rendszerek iránt. Ez komoly fenyegetést jelent a felhasználók személyes adataira, magánéletére és pénzére. 

Tovább