Szűrés

A(z) trend kulcsszót tartalmazó cikkek

Rendkívül nyereséges bináris opciós befektetések

2017. március 2. -

Napjainkban, egyre gyakrabban dőlnek be a különböző pénzintézetek és bankok, a kamatráták nevetség tárgyát képezik, az ingatlanpiac teljes mértékben kezelhetetlen. A klasszikus, biztonságos befektetési eszközök értéke, például az aranyé, folyamatosan csökken. Ezek a tények mind azt bizonyítják, hogy a hagyományos befektetési modellek felett eljárt már az idő.

Tovább

Jön a IV. Magyar Marketing Fesztivál

2016. december 5. -

A tavaly 1200 résztvevővel megrendezett, teltházas konferencia minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 4. alkalommal. A negyedik Magyar Marketing Fesztivál ezúttal január 26-án lesz.

Tovább

A vártnál kisebb növekedés az okostelefon piacon

2016. május 2. -

Az IDC negyedéves jelentése szerint a piacok telítődése miatt alig növekedtek az okostelefon-értékesítések az első negyedévben, és új kínai márkák jelentek meg a legnagyobb öt piaci szereplő ranglistáján.

Tovább

SMART 2016: nemzetközi innovációs expót rendeznek Magyarországon

2016. március 24. -

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatallal rendezik meg idén hazánk legjelentősebb mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciáját, a SMART 2016-ot május 23-án. A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Exponak, melynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre.

Tovább