Szűrés

A(z) tartalomszolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Ajándék szoftverek 575 dollár értékben minden Galaxy S5-höz

2014. március 4. -

A Samsung egy igen vonzó ajánlattal próbálja minél kelendőbbé tenni legújabb csúcsmodelljét: minden Galaxy S5-höz jelentős értékben kínál ajándék szoftvereket és szolgáltatásokat, melyek között olyan érdekességeket is találunk, mint az egy éves Run Keeper prémium előfizetés, vagy a három hónapos LinkedIn Premium fiók.

Tovább

Leáll a HTC Watch, jöhet a tajvani okos karóra

2014. március 3. -

A tajvani gyártó nemrég arról értesítette a HTC Watch filmáruház használóit, hogy március végén megszűnteti a szolgáltatást. Rögvest felmerül a kérdés, hogy az alacsony forgalom, vagy egy új HTC okos karóra érkezése miatt kell hirtelen búcsút vennünk a Watch-tól.

Tovább

Hírek 15 másodpercben a BBC Instagram csatornáján

2014. január 21. -

A fiatalokat szeretné elérni új, Instagramon indított csatornájával a BBC News, amelyen napi három 15 másodperces hírösszefoglalót tesz közzé.

Tovább

Ott és akkor, ahol és amikor szeretnéd – Telenor MyTV

2013. november 29. -

A Telenor ma rántotta le a leplet MyTV nevű tévés streaming szolgáltatásról, melyet rögvest útjára is indított. Az okostelefonról, táblagépről és számítógépről egyaránt elérhető, február végéig díjmentesen használható újdonság lehetővé teszi, hogy Wi-Fi vagy mobilnet segítségével bárhol és bármikor megtekinthessük kedvenc tévéműsorainkat, sorozatainkat, vagy a lekésett meccseket.

Tovább