Szűrés

A(z) robotporszívó kulcsszót tartalmazó cikkek

A realme csúcstámadást hajt végre a realme GT-vel

2021. június 16. -

A realme első nemzetközi rendezvényén hivatalosan is bemutatta az idei év csúcsmodelljeit kihívó realme GT okostelefont, a brand új AIoT termékeit és stratégiáját. 

Tovább

A Miele is felhasználhatja az LG robotporszívó-szabadalmait

2020. június 6. -

Hosszú távú, a robotporszívó-technológiákra vonatkozó szabadalmi licencszerződést kötött az LG Electronics (LG) és a Miele & Cie. KG (Miele). A megállapodás szerint az LG saját fejlesztésű, szabadalmazott robotporszívó-technológiáit a Miele is felhasználhatja kereskedelmi forgalmazásra szánt robotporszívóiban.

Tovább

Robotporszívókat mutatott be az EVOLVEO

2019. szeptember 26. -

Két új robotporszívóval jelentkezett az EVOLVEO a mindennapi takarítás megkönnyítésére. A Robotrex H6 és H9 porszívók mindegyike rendelkezik a robotporszívóktól elvárható funkciókkal, sőt a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és egy mobilapplikáción keresztül is irányítható. 

Tovább

Karácsonyi ajándéktippek a LG-től

2018. december 10. -

A Karácsony közeledtével sokaknak okoz nehézséget a tökéletes ajándék megtalálása. Az utolsó pillanatra hagyott ajándékbeszerzés gondjait az LG most egy csapásra eloszlatja, hiszen a család minden tagjának ajánl egy olyan ajándékot a fa alá, amivel egészen biztosan nem fogunk mellé lőni.

Tovább