Szűrés

A(z) olimpia kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung új szintre emelte a sportolók és a rajongók közötti kapcsolatot az olimpián

2016. augusztus 26. -

A Samsung Electronics – a vezeték nélküli eszközök kategóriában az olimpiai játékok nemzetközi partnere –  a sportolók és a rajongók közötti kapcsolattartás és digitális kommunikáció újabb szintjét valósította meg a 2016-os riói olimpiai játékokon.

Tovább

Rekordméretű igény mutatkozik a SES műholdjainak kapacitására az olimpia alatt

2016. augusztus 19. -

A 2016-os riói olimpiai játékok kapacitásigénye felülmúlja az eddigi olimpiákét – derült ki a világ vezető globális műholdas szolgáltatójának friss beszámolójából.

Tovább

Olimpia tévében és neten: 600 ezren már okostelefonon is szurkolnak

2016. augusztus 17. -

A felnőtt magyar internetezők elkötelezett szurkolók: 69 százalékuk, azaz több mint 3 és félmillió fő tervezi figyelemmel kísérni a riói olimpiát. Tízből hét válaszadó pedig minden olyan versenyszámra kíváncsi, amiben magyar sportoló sikeréért szoríthat. Az okostelefonok, tabletek és a (mobil)internet minden eddiginél szélesebb körű lehetőséget nyújtanak a szurkoláshoz. Az eNET – Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” friss kutatása az olimpiai szurkolással foglalkozik.

Tovább

Olimpiai nyitóünnepség az S7 edge kameráján keresztül

2016. augusztus 9. -

Több mint 200 nemzet sportolói érkeztek meg a brazíliai Rio de Janeiróba, a 2016-os riói olimpiai játékokra. A sportolók a nyitóünnepség minden pillanatát rögzítették és megosztották az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition készülékkel.

Tovább