Szűrés

A(z) okoseszköz kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyre többen felismerik a digitális jegyzetek előnyeit

2024. január 24. -

Jobban megjegyezzük, amit papírra írtunk le, és szeretjük is a papírra való jegyzetelés érzését, de a 20 és 29 év közöttiek már majdnem egyforma arányban (54% és 46%) oszlanak meg a papír alapú és a digitális jegyzetelés előnyben részesítése szempontjából – derül ki a Lenovo megbízásából készített reprezentatív kutatásból*. A kézi és gépi jegyzetelésnek egyaránt vannak előnyei a válaszadók szerint, és már léteznek is olyan eszközök, amelyek ezeket egyesítik.

Tovább

Huawei okoseszközök segítik a vívókat

2023. december 18. -

Mostantól okosórák is segíthetik a legjobb magyar női és férfi vívókat, illetve edzőket a versenyekre való sikeres felkészülésben és az edzésmunka fejlesztésében. A Magyar Vívó Szövetség és a Huawei Technologies Hungary közötti megállapodásnak köszönhetően 140 darab HUAWEI WATCH GT4 okosórát használhatnak a sportolók és edzőik. A vállalat legújabb okosóra-modellje hatékonyan támogathatja a profi edzésmunkát, így a 2024-es olimpiára való felkészülést is: több mint száz edzésfunkcióval, köztük vívás edzésmóddal, valamint kulcsfontosságú egészségügyi mutatók és edzésértékek folyamatos mérésével segítheti a sportolókat.*

Tovább

Ezeket a beállításokat mindenképpen végezd el a karácsonyra kapott okoseszközökön

2023. december 13. -

Az elmúlt években a digitális eszközök az ünnepi szezon legnagyobb slágertermékének bizonyultak. Szinte nincs olyan háztartás, ahol évről-évre ne kerülne a fa alá legalább egy új okostelefon vagy tablet, de az okosórák és smart TV-k is egyre népszerűbb ajándéknak számítanak a magyar családok körében. 

Tovább

A Kingston adatvédelmi tanácsai

2023. november 30. -

Az okoseszközök korában a kommunikáció, a munkavégzés és a tartalomfogyasztás minden eddiginél könnyebb és hatékonyabb, ám a technológiai fejlesztések egyúttal új kockázatokkal is járnak mind a személyes, mind a vállalati adatok biztonságára nézve. Ezért mindenkinek a saját érdeke, hogy foglalkozzon az adatai védelmével. A Kingston Technology szakértői a november 30-i számítógépes biztonság napja alkalmából összegyűjtöttek öt egyszerű és praktikus tippet, amelyekkel nagyobb biztonságban tudhatjuk adatainkat.

Tovább