Szűrés

A(z) nyomtató kulcsszót tartalmazó cikkek

Iskolakezdés okosan

2023. augusztus 29. -

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

Tovább

Előbb vagy utóbb szigoríthatják a nyomtatók piacát

2023. július 26. -

Hiába nézünk szinte mindent a monitor előtt, a papír alapú dokumentálás és iratkezelés továbbra is erősen a mindennapjaink része. A hagyományos, ózont termelő nyomtatók ugyanakkor rendkívül környezetszennyezőek, ráadásul a legtöbben a kellékanyagokat a kommunális hulladékba dobják, ami szintén nagyon kártékony. Tál Dávid, a kornyezetbaratnyomtato.hu alapító-ügyvezetője elmondta, az új technológiákra egyre nagyobb figyelem irányulhat, ugyanis felröppentek olyan hírek, hogy belátható időn belül kötelezővé tehetik a részecskeszűrőket a nyomtatókban. A cégeknek emiatt jobb azelőtt felébrednie, mielőtt a törvénykezés vasszigorával szembesülnének.

Tovább

Best of the Best díjat nyert az Epson

2023. május 21. -

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

Tovább

Pénztárcakímélő nyomtatás

2023. március 24. -

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

Tovább