Szűrés

A(z) munkaállomás kulcsszót tartalmazó cikkek

Kicsi és vékony a nagy teljesítményű Dell munkaállomás

2022. április 13. -

A Dell Technologies a Precision márka bevezetésének 25. évfordulóján bemutatta a Precision 5470-et, amely nem csupán az eddigi legnagyobb teljesítményű 14 colos munkaállomás, hanem a legkisebb és legvékonyabb is a világon.

Tovább

Különleges modelleket mutatott be a Dell

2022. április 3. -

A Dell Technologies bemutatta az intelligens számítógépekből, kiegészítőkből, szoftverekből és szolgáltatásokból álló új portfólióját, amely segít a hibrid munkavégzés jövőjének megalapozásában. 

Tovább

Új Optiplex és Precision megoldások

2022. március 17. -

A Dell Technologies bemutatta a tavaszi új termékportfóliójának előhírnökeit, az OptiPlex és Precision megoldásokat. Az új modellek akár 12. generációs Intel Core i9 processzorokkal és mesterséges intelligencián alapuló szoftverekkel is elérhetők. Tervezésük során szem előtt tartották a fenntarthatóságot és a környezettudatos anyaghasználat mellett a csomagolás és az ellátási lánc is kiemelt figyelmet kapott.

Tovább

Mobil munkaállomás sokat utazó, nagy teljesítményigényű felhasználóknak

2021. december 20. -

A Fujitsu a belépő szintű FUJITSU Workstation CELSIUS H5511 mobil munkaállomással bővíti kiterjedt munkaállomás-kínálatát. Az új rendszer a teljesítmény, a mobilitás és a fejlett biztonsági funkciók tökéletes egyensúlyát kereső építészek, mérnökök, tervezők, tartalomkészítők és diákok számára készült.

Tovább