Szűrés

A(z) mobilnet kulcsszót tartalmazó cikkek

5 év alatt kilencszer több gigabájtot használtunk el internetezésre

2022. augusztus 23. -

Ha egy jelentős technológiai fejlődést kell megemlíteni a 2000-es évekből, akkor az internetezésre is alkalmas okostelefonok megjelenése mindenképp ide sorolható. A telefonjainkat többé már nem csak hanghívásra és SMS küldésre használhattuk. A nagyméretű érintőképernyők lehetővé tették, hogy a nehézkes asztali gépektől, laptopoktól elszakadva élvezzük az internet nyújtotta lehetőségeket. A mobilitás élménye a mobilinternet-szolgáltatás egyre gyorsuló elterjedésével teljesedhetett ki. 

Tovább

Mobilnetezést támogató akciót hirdetett a Vodafone

2022. február 16. -

Április 15-ig minden új egyéni előfizető számára fél éven keresztül bruttó 2 000 Ft-os havidíj kedvezményt biztosít a Vodafone a RED és a jogosult Go tarifacsomagok árából.  A Vodafone február 14-től június 30-ig további, akár bruttó 20 000 forintos extra kedvezményt biztosít azon egyéni ügyfelek számára, akik az NMHH mobilkészülékcsere-támogatási programja keretében 3G képes készüléküket 4G- vagy 5G-képes mobiltelefonra cserélik. 

Tovább

Lendületet ad az évkezdéshez a Telekom

2022. január 10. -

Ahogy a magánéletben, az üzleti életben is előtérbe kerülnek az év első napjaiban az újévi fogadalmak: a Telekom most díjmentes extra mobilnettel segíti a vállalkozások újévi elhatározásainak megvalósítását, digitális céljainak elérését.

Tovább

Az EB alatt 17%-kal nőtt az adatforgalom a Telenor teljes hálózatán

2021. július 15. -

A nemrég zárult labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott meccsei iránti érdeklődést jelzi, hogy a Telenor hálózati statisztikái szerint a mérkőzések idején szembeötlően megugrott az adatforgalom az EB többi meccséhez képest. A tavalyi év hasonló időszakához képest átlagosan 17%-kal nőtt az adatforgalom az EB egy hónapja alatt a Telenor hálózatán, amiben a megszokott éves növekedési trend is szerepet játszott.

Tovább