Szűrés

A(z) kütyü kulcsszót tartalmazó cikkek

Öt tanács a Huawei szervicsapatától

2021. április 11. -

Nincs letöltve a megfelelő applikáció, nincs bekapcsolva a Bluetooth, tetoválás van a csuklón – ilyen és ehhez hasonló, sokszor banális okok miatt nem működnek megfelelően a magyarok körében is egyre népszerűbb viselhető okoseszközök.  Miközben a felhasználók kifejezetten az alapján vásárolnak ilyen eszközöket, hogy az könnyen összekapcsolható legyen már meglévő okostelefonjukkal, a legtöbb probléma éppen az eszközök párosítása kapcsán jelentkezik. A Huawei Technologies Hungary szervizcsapata összegyűjtötte azokat a leggyakoribb hibákat és panaszokat, amivel felkeresik őket a felhasználók, ha elakadnak okostelefonjuk és viselhető okoseszközeik használata során.

Tovább

Új magyar fejlesztés segítheti a hallássérülteket és az időseket a tájékozódásban

2020. november 12. -

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) 2.1.7-es kiírása keretében nyert 28 milliós támogatást a L-Arm névre hallgató karkötő, mely külső perifériákból érkező bluetooth-jelekkel értesíti a felhasználóját a számára kiemelten fontos zajokról, hangokról.

Tovább

Így látjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül

2020. február 18. -

Új videóban mutatja be a Bosch, hogyan láthatjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül. A vállalat saját fejlesztésű Smartglass Light Drive okosszemüveg-rendszere olyan mindennapi helyzetekben jelenthet teljesen új, kényelmes és biztonságos megoldást, mint az autós vagy biciklis navigáció, a bevásárlás vagy a főzés. 

Tovább

Itt az új, ultragyors switch sorozat az otthonok részére

2020. február 16. -

A tajvani Zyxel Networks bejelentette új, multi-gigabites termékportfólióját, melynek célja az otthoni és SOHO felhasználók hálózati sebességének növelése. A termékcsalád tagjai az XGS1210-12 12 portos weben vezérelhető Multi-Gigabit Switch, a kétportos 2.5G-vel és kétportos 10G SFP+-al rendelkező XGS1010-12 nem-vezérelt Switch, és az XGN100C és XGN100F hálózati adapter kártyák, melyek segítségével egyszerűen 10 gigabites sebességre lehet frissíteni a meglévő PC-ket és munkaállomásokat.

Tovább