Szűrés

A(z) könyv kulcsszót tartalmazó cikkek

Viselhető könyvvel átélhetők a karakterek érzelmei

2014. január 30. -

Érdekes találmánnyal rukkoltak elő a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói. A viselhető könyv speciális szenzorok révén érzékeli, hol tartanak benne, és egy különleges mellényen keresztül a cselekménynek megfelelő ingerekkel bombázza az olvasót.

Tovább

Megjelent a Bogyó és Babóca: A szivárvány interaktív iPad mesekönyv

2013. május 30. -

Bogyó és Babóca: A barátság című iPad mesekönyv után, most már a Bogyó és Babóca: A szivárvány című történet is elérhető interaktív iPad alkalmazás formájában. Bartos Erika elsöprő sikerű mesekönyv-sorozatának eredeti történetét a gyerekek egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában élvezhetik Ónodi Eszter narrációjában és az Alma Együttes zenei kíséretében. A médiavállalat által készített digitális mesekönyvek forgalma egy év alatt meghatszorozódott.

Tovább

iPad mesekönyv karácsonyra – interaktív Hisztimesék

2012. december 25. -

A Sanoma Media Budapest már harmadik éve lepi meg a legkisebbeket karácsonyra új iPad mesekönyvvel. Idén a nagy sikerű Hisztimesék animált hangoskönyv változata gondoskodhat a csemeték önfeledt szórakozásáról.

Tovább

Alexandra Olvasó a Nokia Lumia készülékeken

2012. június 28. -

Ingyenesen letölthető könyvolvasó alkalmazást dobott piacra az Alexandra, a Microsoft és a Nokia. A Windows Phone applikáció 25 e-könyvet tartalmaz a magyar irodalom remekeiből. Az Alexandra Olvasó már letölthető a Windows Phone Marketplace felületéről.

Tovább