Szűrés

A(z) kijelző kulcsszót tartalmazó cikkek

Bőröndbe integrált kijelzőmegoldást mutatott be az LG

2023. szeptember 2. -

Az LG Electronics (LG) egy új lifestyle kijelzője globális bevezetését jelentette be a 2023-as IFA kiállításon. A StanbyME Go (27LX5 modell) névre keresztelt, stílusos hordtáskába integrált eszköz 27 hüvelykes érintőképernyőt és 20 wattos négycsatornás hangszórórendszert kapott. A korábban bemutatott egyedi StanbyME készülék különlegességeire építve fejlesztett 27LX5 emlékezetes és szórakoztató pillanatokat szerezhet az úton levőknek.

Tovább

Megérkezett az 57 colos Odyssey Neo G9 monitor

2023. augusztus 26. -

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

Tovább

A TCL installációját A’ Design díjjal jutalmazták

2023. július 24. -

A TCL, az intelligens technológia egyik vezető vállalata örömmel jelenti be, hogy a világhírű Kevin Chu művésszel közösen megalkotott innovatív, fenntartható művészeti installációja, a TCLGreen elnyerte a Golden A’ díjat a Körforgásos gazdaság és megújuló design 2022-2023 kategóriában.  

Tovább

New York-i kiállításon látható a Samsung hatalmas kijelzője

2023. július 11. -

A Samsung a Rockefeller Centerben mutatja be Park Seo-Bo, a koreai kortárs művészet egyik vezéralakjának remekművét. A festőművész monokróm sorozatát a vállalat 146 col átmérőjű The Wall All-In-One kijelzőjén csodálhatják meg a New York-i felhőkarcoló látogatói.

Kulcsszavak: kijelző, Samsung
Tovább