Szűrés

A(z) karóra kulcsszót tartalmazó cikkek

A Stranger Things rajongói imádni fogják ezt a karórát

2023. szeptember 5. -

Magyarországra is megérkezett a Netflix sikersorozata, a Stranger Things előtt tisztelgő, különleges kiadású Casio karóra. „Az újdonság, amelyet már nagyon vártak a hazai rajongók, a nagy sikerű A120-as vintage modellre épül. Külsőre olyan, mint a sorozat bármely színvariációja, karakteres és lebilincselő” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Kulcsszavak: Casio, karóra
Tovább

Búvárkodásra tervezett karórákat mutatott be a Casio

2023. június 26. -

A Casio már régóta kínál alternatívát a búvárkodás szerelmeseinek. Ezek a karórák többnyire a G-Shock előnyös tulajdonságait ötvözik a kiváló nyomásállósággal, valamint számtalan fejlett funkcióval, amelyek segítik a felhasználókat abban, hogy minél könnyebben eligazodjanak a vízben. „Az első, kifejezetten a búvárok számára fejlesztett Frogman 1993-ban, harminc évvel ezelőtt jelent meg a piacon. Azóta töretlen népszerűségnek örvend” – árulta el Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Tovább

Új órákkal tisztelegnek a 40 éve megjelent G-Shock előtt

2023. május 8. -

A Casio bejelentette, hogy új modellekkel bővíti a rázkódás- és ütésálló karórákat felvonultató G-Shock márka G-Squad termékvonalát. Az öt új DW-H5000 típusú karóra tokja a legelső G-Shock formáját idézi meg, mindemellett pulzusszámlálóval is el vannak látva. 

Kulcsszavak: karóra, G-Shock, Casio
Tovább

Imádnivaló párosítások

2023. február 14. -

Párosban szép az élet és az a mondás nem csak a szerelmesekre, hanem a karórákra is igaz. A Casio mind a vintage, mind pedig az elegánsabb és sportos órák terén is olyan széles kínálattal rendelkezik, hogy a férfiak mellett a hölgyek is megtalálhatják a hozzájuk illőt. Így a szerelmes párok azonos stílusú, ámde különböző színekben pompázó órákat viselhetnek a különleges alkalmakon, vagy a dolgos hétköznapokon. 

Kulcsszavak: karóra, Casio
Tovább