Szűrés

A(z) hálózat kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatták a világ első 5.5G hálózatra épülő okos villáját

2023. október 16. -

A Huawei Technologies és a du, az Egyesült Arab Emírségek egyik legfőbb telekommunikációs szolgáltatója a 2023-as Global Mobile Broadband Forum (MBBF) keretében bemutatta a világ első 5.5G technológiával működő okosotthonát. A jövő otthonának lakói a Huawei legújabb 5G-Advanced vezeték nélküli hozzáférési technológiájának köszönhetően szemüveg nélkül élvezhetik 3D videókat, megtapasztalhatják a 8K UHD streamelést, továbbá a valódi és virtuális környezetet kombináló XR játékokat. A konferencián a vállalat vezetői kiemelték: mind a lakossági, mind az ipari felhasználás megköveteli a hálózati kapacitás növelését és a technológiák fejlesztését.

Tovább

Multi-Gig Switchek a hálózat teljesítményének növelésére

2023. szeptember 18. -

A vállalkozások folyamatosan arra törekednek, hogy optimalizálják hálózati infrastruktúrájukat, hogy lépést tudjanak tartani a gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolat iránti egyre növekvő igényekkel. Ahogy egyre több adatintenzív alkalmazás és technológia jelenik meg, a nagyobb hálózati átviteli sebesség iránti igény kiemelt prioritássá vált.

Tovább

A digitális oktatást megbízható, könnyen hozzáférhető hálózat támogathatja

2023. augusztus 15. -

Az elmúlt néhány évben több mint 64.000 Zyxel eszközt helyeztek üzembe világszerte több mint 7.100 iskolában, amelyek megbízható és könnyű hozzáférést biztosítanak a tanulóknak a digitális oktatáshoz.

Tovább

A Zyxel új switchei kiszolgálják a szervezetek növekvő sávszélesség-igényeit

2023. május 25. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta új XGS2220 Layer 3 Access Switch sorozatát, amely segít a kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani a hálózatukkal szemben támasztott növekvő igényekkel és elvárásokkal.

Kulcsszavak: hálózat, switch, Zyxel
Tovább